XPEL ULTIMATE lakkbeskyttelsesfolie kombinerer” beste-i-klassen” holdbarhet med en optisk klarhet som ikke tidligere har vært tilgjengelig på markedet!

Med sin svært spesielle overflate, avviser XPEL ULTIMATE all form for forurensning som på vanlige filmer vil gi flekker eller gjøre at filmen gulner.

I tillegg har overflaten på XPEL ULTIMATE spesielle ‘elastomeriske polymer’ som  over tid helbreder og eliminerer eliminere små merker og mindre riper uten at du må gjøre noe som helst. 

Bygget med de samme selvhelbredende og beskyttende egenskapene som vår XPEL ULTIMATE-film, kommer XPEL STEALTH i en satinfinish som beholder matt lakk som om den kom ny fra butikken.

Matt finish lakk er notorisk vanskelig å vedlikeholde og enda vanskeligere å reparere – selv om det er noe så enkelt som å reparere en steinsprut.

XPEL STEALTH forhindrer ikke bare skader fra steinsprut og syrer, men gjør det også enkelt å vaske og tørke bilen uten frykt for å endre glans på overflaten.

Fortsett med å ha din bils lakk i perfekt stand med lakkbeskyttelse designet spesielt for jobben – XPEL STEALTH.

Du kan velge mellom å dekke utsatte deler av bilen eller hele bilen i både gjennomsiktig blank folie og matt folie. Da beholder du fargen på bilen samtidig som du har en tykk beskyttelse som reparerer seg. 

Pakke 1

- Frontfanger, panser    

Fra 8.990kr

Pakke 2

- Frontfanger, panser, hjulbuer

Fra 10.990kr

Pakke 2

- Frontfanger, panser, sideskjermer, speil, hjulbuer 

Fra 15.990kr

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle