bilfoliering bil foliering bil folier solfilm helfoliering lakkbeskyttelsesfilm steinsprutfolie bildekor foliering oslo bilfolie bærum foliering rud bil foliering sandvika xpel paint protection 3m avery  vindusfilm beskyttelsesfilm lakk beskyttelse chromedelete car wrap ceramic pro lakk forsegling 

bilfoliering

bil foliering

bilfolie

Vi spesialiserer oss på foliering og solfilm.

 

Ditt ønske om design eller en spesiell farge har vi dyktige montører som er kreative og kan lage nærmest hva som helst. Vi desginer det nye utseendet på bilen og hjelper deg med å oppfylle ditt ønske. Du kan velge mellom over 500 farger og nyanser og alle leveres med 5 års garanti. Helfoliering består av total fargeendring og vi monterer folien på alle deler av bilen utvendig slik at den beskytter alle overflater på bilens lakk. 

Ved å bruke de beste produsentene og dyktige montører garanterer vi nøye og profesjonelt arbeid, for å gjøre deg fornøyd.

Hvem er vi?

Vi bruker de store leverandørene 3m, apa, avery dennison, arlon, hexis og xpel paint protection og kan derfor tilby mange unike farger og nyanser. Vi velger det som er best på markedet og er alltid opptatt av å ha folie av høyest kvalitet. Grundig forarbeid, riktig montering og dyktige montører gjør at vi er sikker på at du får det du forventer. Vi har engasjerte montører som alltid forbedrer seg og som har et ønske om å være best i Norge. Vi setter kvalitet i sin helhet foran alt annet, så vi kan være best på det vi gjør. 

Kvalitet

Vi følger opp hver og enkelt og inspiserer folien som sitter på bilen. Garantien dekker om folien sprekker opp, faller av eller bobler opp. Skulle du være uheldig å få folien ødelagt på et vis eller kolliderer så deler av folien på bilen blir stygg,  tilbyr vi deg 20% avslag på ny folie. Da tar vi av den gamle folien og setter på ny på delen som er ødelagt. Man trenger som regel ikke å ta av folien på hele bilen, kun der folien er skadet. 

Kundetilfredshet

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle