bil foliering 

foliering

bilfoliering

Helfoliering 

bilfoliering bil foliering bil folier solfilm helfoliering lakkbeskyttelsesfilm steinsprutfolie bildekor foliering oslo bilfolie bærum foliering rud bil foliering sandvika xpel paint protection 3m avery  vindusfilm beskyttelsesfilm lakk beskyttelse chromedelete car wrap ceramic pro lakk forsegling 

I Norge er bil dyrt, både å kjøpe og eie. Derfor er mange av oss opptatt av å ta godt vare på den. Gjør vi det, holder verdien seg mye bedre, og det merkes den dagen den skal skifte eier.

 

Men uansett hvor mye vi gnikker og gnir, er forsiktige når vi parkerer og passer på barna, er det en del ting som er uunngåelig: Bilen får steinsprut, riper og ruster.

Man kan naturligvis minske risikoen mest mulig og bruke lakkforsegling. Men all verdens kremer blir sjanseløse når en liten stein kommer sprettende imot deg mens du ligger i fint driv på motorveien. Pang – og du får et merke i lakken. Ikke stort, men noen av oss finner hver eneste nye sprekk i rustningen når bilen vaskes. Og det irriterer.

 

Løsningen på problemet kan være foliering.

Det er dyrt å omlakkere bilen. Særlig hvis du har lyst til å skifte farge på hele. Men det finnes alternativer metoder – som faktisk både er billigere og som hjelper til med å bevare bilen bedre.

Foliering har virkelig fått fotfeste – og stadig flere bruker denne metoden for å gi bilen et nytt utseende og bevare originallakken bedre.

 

Alle har sine egne ønsker når det kommer til farge på bilen. Men det alle har til felles er at de vil beskytte lakken mot riper og steinsprut. 


Ved å foliere bilen bevarer man lakken og bilen holder seg bedre i verdi ved salg.  Det er mange som ønsker å foliere bilen fra den er ny og det er smart. Da har man alltid en "ny" bil under folien.  Alle biler som er foliert av oss får 20% rabatt ved fjerning av folie. 

 

Vi har over 1000 farger og nyanser og kan spesial bestille etter ditt ønske 

bilfoliering bil foliering bil folier solfilm helfoliering lakkbeskyttelsesfilm steinsprutfolie bildekor foliering oslo bilfolie bærum foliering rud bil foliering sandvika xpel paint protection 3m avery  vindusfilm beskyttelsesfilm lakk beskyttelse chromedelete car wrap ceramic pro lakk forsegling  autowrap

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle