CERAMIC PRO er den siste teknologiske nyvinningen utviklet av NanoShine LTD. Ceramic Pro er en klar, flytende nanokjeramisk coating. Når denne væsken er ferdig herdet, vil den omdannes til en meget solid hinne av nanoglass som vil beskytte den underliggende overflaten i nær sagt all fremtid.

Ceramic Pro ble utviklet som en industriell, beskyttende flerbruks-coating til bruk på de fleste overflater. Denne nanokjeramiske coatingen danner en eksepsjonelt sterk og varig beskyttelse, som også er motstandsdyktig mot løsemidler, syrer, alkalier, uv-stråler, ekstremt vær og korrosjon.

Den avanserte nanoteknologien som benyttes i produktene våre lar de keramiske nanopartiklene fylle de minste porene i underlaget. Dette gjør den behandlede overflaten blank, glatt og ekstremt hydrofobisk. 

Ceramic Pro senker overflatespenningen og kan motstå forurensninger som feks fugleskitt, insekter, asfalt, tjære, graffiti mm. Våre produkter gjør overflaten lettere å holde ren ved å hindre at partikler og forurensninger setter seg fast.

Selv rent vann kan brukes for å spyle av substanser på overflaten. Dette kaller vi en “selvrensende effekt”

Med ceramic pro kan du beskytte å bevare hele bilen, både innvendig og utvendig. Vi pleier alle typer skinn og interiør deler. Nano 9h beskytter og bevarer lakken og du får en ny og fin lakk gjennom mange år. 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle